Callinaz logotype

Allmänna villkor

Köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel. De priser och köpvillkor som var online vid beställningstillfället är det som gäller för ditt köp.

När du som kund handlar hos callinaz.se omfattas du av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

Minderårig

För att handla i vår webbshop måste du ha fyllt 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande innan köpet genomförs.

Skydd av personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter finns i vår personuppgiftspolicy.

Produkter

Vi kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som produkterna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningarna i den enhet du använder för att se vår webbplats. Vi reserverar oss för eventuella publiceringsfel i alla delar av webbshopen.

Priser

Alla priser är i svenska kronor inklusive 25 % moms om inget anges vid produkten. Gällande pris är det som står angivet vid inköpstillfället.

Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar på grund av ändrad moms eller stora förändringar i valutaläget eller inköpspriser.

Betalning

Hos oss betalar du genom Swish eller bankgiro, vilket du väljer vid din utcheckning. När vi tagit emot din betalning skickas din beställning inom 1-3 arbetsdagar.

Frakt och leverans inom Sverige

Varorna levereras med Postnord inom Sverige.

När du lagt din order hos oss bekräftar vi den och packar den för leverans. Din beställning går om möjligt iväg redan samma dag och du har då din beställning de kommande dagarna. Normalt har vi alla varor i lager, om inte så kontaktar vi dig. Vår ambition är att skicka varorna inom 1-3 dagar.

Vid eventuell restorder kontaktar vi dig. Du har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening av din beställning.

Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar skickas det tillbaka till oss och vi tar ut en avgift på 150 kr för returfrakt och övriga omkostnader.

Om du upptäcker att försändelsen är transportskadad ber vi dig reklamera detta direkt till budet/utlämningsstället eller till webbshop@callinaz.se.

Vill Du som kund hämta dina varor direkt hos oss på lagret (Dimbo, Tidaholm) så väljer du avhämtning i steg två i kassaprocessen. Du får sedan ett mail av oss om när du kan hämta dina varor.

Reklamationer

Om någon produkt är skadad eller felaktig ska du reklamera den inom skälig tid, helst omedelbart. Om en produkt är felaktig betalar vi returfrakten och ersätter dig med det belopp du betalade för produkten samt eventuell och frakt. Återbetalning sker inom 30 dagar. Om du istället vill ha ett nytt exemplar skickar vi en ny utan kostnad samt ersätter returfrakten.

Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka något. Ring 0730 – 67 89 52 eller 0724 – 49 65 57 eller via e-post webbshop@callinaz.se

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det att man mottagit varorna. Returnerade varor ersätts fullt vid retur i oskadat skick exklusive returfraktkostnader. Återbetalning sker inom 30 dagar.

Bytesrätt

Du har 14 dagars bytesrätt som löper från den dag du mottog din beställning. Produkten som du ska byta måste returneras i ursprungligt skick. Byter du till en annan modell av samma produkt betalar du endast returfrakten. I annat fall tillkommer kostnaden för frakt och postförskott som vid en ny beställning.

Senast reviderad: 2020-09-13